Tuesday, 28 June 2022

När två blir tre

Nyligen skrev jag om hur våra ackumulerade utdelningar gått från 2 till 3 miljoner. Detta inlägg berör dock något betydligt större och viktigare än pengar.

”Nummer tre” åsyftar till det fantastiska i att min fru och jag har fått förmånen att bli föräldrar. Vår son kom till världen för några månader sedan och våra liv har sedan dess berikats på ett sätt som var svårt att föreställa sig möjligt.

Jag skulle kunna skriva i oändlighet kring känslor samt so far upplevelser, händelser, rutiner och förändringar etc. Jag tänkte dock inte skriva så mycket mer idag. På bloggen framöver blir det nog däremot lite mer bebis-anekdoter, hur vardagen har förändrats, barnsparande mm 😊

19 comments:

 1. Det är underbart att få barn. Plötsligt så ändras hela ens liv och man börjar förstå vad livet faktiskt handlar om. Stort grattis till den nya familjen. Sen ett tips! Antingen så är bebis hungrig, trött eller har bajsat. Tänker man så, då blir livet genast lite lättare för i börja är det inte mer komplicerade än så 🤷🏽😂 Lycka till!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Stort tack! Kan bara hålla med, det är verkligen fantastiskt och man får helt nya perspektiv. Haha, det är ett bra tips :)

   Delete
 2. Önskar er lycka till med faderskapet.

  ReplyDelete
 3. Kul att höra, grattis! Jag är i samma båt med en 3-månaders hemma så ser fram emot att läsa dina tankar.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Stort tack och stort grattis till er också! :)

   Delete
 4. Grattis Dividend Guy.

  Som en äldre vän sa till mig när jag skulle bli förälder för första gången. Du kommer får det fruktansvärt roligt. Men även fruktansvärt jobbigt. Det kan kännas att det är mycket att göra med ett barn. Men skaffar du ett till barn tids nog kommer du känna att 1 barn var en lätt match i förhållande till 2. Men det är som sagt fantastiskt att ha barn och jag önskar dig all lycka som förälder :-) För egen del tyckte jag första året var tufft som förälder då jag sov väldigt lite om nätterna. Men allt går lättare med tiden.

  Mvh Slimis

  ReplyDelete
  Replies
  1. Med två barn i småbarnsåren kan jag bara säga att det stämmer fullt ut för mig. Enig i att första tiden är värst och alla jag har pratat med säger att det vänder på riktigt vid runt 3 år - detta som gör att jag håller mig flytande om dagen.

   /Kristoffer

   Delete
  2. Stort tack Slimis! Hehe, jag fick samma kommentar från en vän "vänta bara tills du får fler barn" 😀

   Delete
 5. Stort, stort grattis till dig och familjen!
  Gläds med er och önskar er allt gott!

  /Cristofer

  ReplyDelete
 6. Stora gratulationer till er - det är stort att bli förälder!

  /Kristoffer

  ReplyDelete
 7. Lite sen på bollen här, men STORT GRATTIS! Det var en fantastisk nyhet. Vilken resa ni har framför er!

  ReplyDelete
 8. Äntligen bebisinlägg!

  ReplyDelete