Pages

Sunday 19 February 2023

Redo för nya rapporter till veckan och bloggen laddad med nya inlägg


Det är snart dags för en ny spännande vecka. När det gäller mina portföljinnehav rapporterar Raketech, Kambi, SBB och Neobo till veckan. Har ni några bolag som rapporterar till veckan?

Av ovan nämna bolag ser jag mest framemot Raketechs rapport. Jag hoppas att de har levererat en solid avslutning på året. I samband med bokslutskommunikén brukar bolaget också ge en guidning för det nya året, vilket jag hoppas att de gör även i år. Sedan är jag särskilt intresserad av att få en uppdatering kring det spännande initiativet Affiliation Cloud. Affärsvärlden har med Raketech i sin utdelningsportfölj. För egen del har jag inte räknat med någon utdelning från Raketech i mitt basscenario, jag skulle dock bli nöjd om det skiftar ut lite pengar.

SBB har tidigare annonserat att de inte kommer att sänka utdelningen, jag hoppas att detta visar sig även i rapporten. För Neobo ser jag framemot att få mer information kring bolaget samt hoppas att det dyker upp en del insynsköp efter rapporten.

På bloggen har jag skrivit ihop elva inlägg som just nu ligger på kö för att publiceras. Det är skönt att ha några inlägg på lager. Om det inte dyker upp annat intressant att skriva om har jag nu inlägg klara för måndag-fredag kommande två veckor. Jag räknar dock med att det bland annat kommer slinka in några inlägg med anledning av ovanstående bolagsrapporter.

Imorgon kommer det att bli dubbelinlägg på bloggen, så kika gärna in både på morgonen och på eftermiddagen. Imorgon bitti kommer en rapportkommentar kring ett bolag jag gillar mycket (trogna läsare kan nog lista ut vilket bolag det handlar om 😊)

Jag fick "feeling" så det fick bli ett litet spontant inlägg nu på söndagseftermiddagen. Hoppas ni alla haft en strålande helg. Gillar man skidskytte finns det nog anledning att vara lite extra glad idag!

4 comments:

 1. Inget jättefan av skidskytte men haft en bra helg men bl.a. semlor. Eurocon OEM och SBB blir intressanta att se. Visst jag sitter vid läktaren och ser Lundin Mining men äger ej just nu. Minst intressant blir Softronic som drabbades av en säkerhetsincident.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Låter gott med semlor! Softronic äger jag inte men ser ändå framemot rapporten :)

   Delete
 2. Lundbergs på torsdag - enda portföljbolaget som rapporterar.

  Ska också läsa neobo - även om jag är tveksam till fastigheter nu.

  Nästa vecka är mer intressant- ogunsen och kabe. Jag tror inte att det blir några jätteskrällar, men finns osäkerhet så mycket intressant att se hur q4 varit för dem båda och kanske får man lite info om starten på q1.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Blir intressant att höra vad Lundbergs har att säga. Jag är väldigt nyfiken på Ogunsens kommentar om inledningen på Q1, jag är lite nervös där :)

   Delete