Pages

Wednesday 4 September 2024

Pensionären The Dividend Story

Det har nu gått cirka ett år sedan jag slutade mitt 9-5 jobb.

Dagarna ser av naturliga anledningar helt annorlunda ut nu för tiden. Nyligen frågade min mamma mig vad jag skulle göra kommande vecka.

När jag svarade på mammas fråga var det med en antydan om att det är en intensiv vecka. Jag svarade något i stil med att på måndag ska jag till tandläkaren, på tisdag har jag lunch med en kompis, på onsdag ska jag storhandla osv.

Mamma tyckte att jag lät som en typisk pensionär (ett omdöme som baseras på hur den typiske pensionären i vår bekantskapskrets är) när det lät som mina dagar var fullproppade med saker när jag de facto bara hade en sak på agendan. Jag tycker att det var en lite rolig kommentar.

Även om jag själv tycker att det händer saker oavbrutet och att jag inte har några som helst problem att fylla dagarna med saker att göra så känner jag mig ibland lite som en pensionär utifrån den stereotypiska beskrivningen ovan 🙂

4 comments:

  1. Haha, det låter som att begreppet "Fullt upp" har reviderats något! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ja anpassningsförmågan går snabbt :P

      Delete
  2. Hehe, det låter som du har fullt upp! Kan bara längta till man själv har sådana fullpackade veckor någon gång i framtiden. Några år till bara...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Du är snart där, keep up the great work! :)

      Delete