Pages

Sunday 12 June 2022

Stor utdelningsmilstolpe nådd!

Som trogna läsare är väl medvetna om inledde min fru och jag vår resa mot finansiellt oberoende i augusti 2011. Vår dedikerade resa har således hållit på i snart 11 år. Vi började med en nettoförmögenhet som uppgick till ganska exakt 200 000 kr.

Under dessa 11 år har mycket hänt. På det finansiella planet har utvecklingen varit nästintill ofattbar. Saker som jag trodde var omöjligt att uppnå har materialiserats genom att gneta på dag ut och dag in. Sedan har såklart en gynnsam börsutveckling supporterat utvecklingen väl också.

Nyligen noterades en sådan händelse som är svår för mig att riktigt ta in. Vi uppnådde en milstolpe som förkunnar att våra utdelningar sedan augusti 2011 totalt överstiger 3 (TRE!) miljoner kronor i utdelningar.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eller hur det har gått till 😊 Vi har sparat pengar regelbundet från våra löner och det har trillat in lite utdelningar ”här och där”. Det visar återigen att regelbundet sparande, dedikering, ränta-på-ränta och långsiktighet kan skapa fantastiska saker.


Grafen ovan visar våra utdelningar sedan januari 2011. Trots att vi ”officiellt” inledde vår resa mot finansiellt oberoende i augusti 2011 trillade det in några tusenlappar i utdelning i april och maj 2011.
Om man räknar från januari 2011 till och med juni 2022 uppgår våra utdelningar till i genomsnitt till cirka 21 900 kr per månad. Det är jag riktigt nöjd och glad över!

Idag får vi fira lite extra 😊

14 comments:

 1. Grymt bra jobbat! Grattis! / Daniel H Komarica

  ReplyDelete
 2. Riktigt coolt! =) Bra kämpat!
  /Arbetsplanen

  ReplyDelete
 3. Så enormt inspirerande och häftigt! Det visar verkligen på en målmedvetenhet och ett härligt driv. Fira ska ni verkligen göra och känn stolthet över er själva. :)

  ReplyDelete
 4. Stora gratulationer - verkligen bra jobbat och väl förtjänt!

  ReplyDelete
 5. Grattis till ett bra och målmedvetet jobb.
  Mvh investera-pengar.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Grattis och tack för en fantastisk blog

  ReplyDelete