Pages

Tuesday 14 February 2023

Årets Alla Hjärtans Dag-present

Grattis alla läsare på Alla Hjärtans Dag, ni är ALLA FANTASTISKA!

Min fru är ingen läsare av min blogg, men hon är fantastisk ändå. Att köpa present till min fru är inte det allra lättaste alla gånger. Jag köpte en gång en jättefin tröja, tyckte jag. Frugan uppskattade gesten mycket, men påtalade på ett vänligt sätt att jag inte behöver köpa mer kläder till henne 😊

Som del av årets Alla Hjärtans Dag-firande hade jag tänkt att baka en riktigt smarrig tårta. Sedan kom jag på att jag bara hade billiga ägg i kylskåpet, så det sket sig. Det är väl ingen som bakar tårta på billiga ägg?

Skämt å sido. Både min fru och jag är lediga idag och vi kommer att fira dagen med att umgås med familjen. Vi har planerat in lite trevliga utflykter och aktiviteter. Jämfört med mig gillar min fru lite extra mycket när våra skulder minskar (jag föredrar mer pengar in i portföljen istället). Som en ”särskild” Alla Hjärtans Dag-present skickar jag därför in 20 000 kr i extraamortering på bolånet.

Hoppas att ni får en fantastisk dag!

6 comments:

 1. Detsamma DS! Hoppas ni har det bra! Vi ska bara mysa hemma och äta något gott! ❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det låter underbart, hoppas ni får en fantastisk dag!

   Delete
 2. Frugan vill ha koll på finanserna och vara safe? Hoppas att ni får ha det bra. Här blir det god fika.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hon gillar att hålla nere skulderna och generellt ta lite mindre risker. Låter fint med fika, hoppas det smakade toppen :)

   Delete
  2. Det smakade gott med två vaniljhjärtan. Köpte förresten en ros och stödde samtidigt FOC Farsta fotboll :).

   Delete