Pages

Saturday 29 July 2023

Veckans aktieköp: v.30

Det har varit betydligt lugnare på rapportfronten under den gångna veckan. För egen del har jag inte följt börsen supernoga under veckan. Detta till trots finns det ett aktieköp att redovisa idag.

NEW WAVE: Ännu en vecka har passerat där jag har köpt aktier i New Wave. Det har nästan blivit en tradition nu under våren och sommaren. Kursen har stått och stampat under en period, vilket jag gillar. Det ger tid att i lugn och ro köpa på sig en summa aktier man är förhållandevis nöjd med. När det gäller New Wave är jag nu förhållandevis nöjd med den aktieposition jag har byggt upp. Givet att aktien fortsätter att handlas till attraktiva nivåer är jag dock inte främmande för att köpa fler aktier.

Har ni köpt eller sålt något i veckan?

6 comments:

  1. Denna vecka gjorde jag ett bättre lyckat köp. Köpte 100st SEB A på kursen 125. Slutkurs fredagen blev 127,55. Inget sålt denna vecka.

    ReplyDelete
  2. Köpte Inwido, thats sll

    ReplyDelete
  3. Kul med din position i New Wave. Än så länge täcker jag New Wave genom Svolder, men funderat ganska länge på att också toppa upp vid sidan om. det finns dock alltid så mycket lockande att öka i så har inte blivit av hittills... 😊 För min del blev det en del blandade köp denna vecka genom köp i Vonovia, BTS, Beijer Alma, Sagax D, Investor, AAK, Epiroc, Volvo och Europris.

    /Daniel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Spännande köp du gjort i veckan! Håller med, det finns alltid mycket intressant att investera i :)

      Delete