Pages

Monday 16 September 2024

Har jag blivit galen + vad vill du läsa?

Äntligen måndag igen!

Natten till igår vaknade jag av att jag hörde rytmerna av någon form av teknomusik. Jag trodde först att någon granne i huset hade fest, men så var inte fallet. Ljudet kom betydligt mer avlägset ifrån. Klockan var strax efter 03.00. Jag gick och hämtade mina hörselskydd och somnade om (nej, hörselskydd är inte det trevligaste att ha på sig när man sover. Och ja, man kan ha öronproppar istället 😊).

När jag vaknade kvart över fem av att sonen skulle stiga upp var ljudet fortfarande kvar. När frugan slog upp ögonen frågade jag henne om hon kunde höra musiken. Hon svarade att hon inte hörde någon musik.

Då jag hörde musiken tydligt trodde jag att jag hade blivit ”galen” 😊 Sonen och jag går i princip alltid ut innan klockan har slagit 06.00. Igår morse fick vi bland annat gå ut för att se om musiken fortfarande kunde höras. Sonen lyckades glädjevis bekräfta att han också hörde musiken så det var skönt att det inte bara var något som befann sig inne i mitt huvud.

Hursomhelst, nu när det är lite mellantid innan nästa rapportperiod drar igång är det lite mer vanskligt att identifiera nya bloggämnen. Har ni något särskilt ni vill att jag ska skriva om så får ni gärna skriva en kommentar nedan.

7 comments:

  1. Nackdelar med att inte ha ett fast jobb? Då samhället kräver det i många fall tex när man vill köpa abonnemang, lån osv

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bra förslag, jag skriver ihop ett inlägg om det :) Tack!

      Delete
  2. Vad ska du göra när du slutar jobba?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag har slutat jobba men jag kan skriva ett inlägg om hur en FIRE-dag ser ut :) Tack för tips!

      Delete
  3. Barn och fire, hur ni kan ha sonen på förskolan, gör fire dig till en bättre förälder, kommentarer på Rika tillsammans avsnitt om Stealth wealth, om du hade fått göra om er fire-resa vad hade du justerat, vad har du för framtidsdrömmar, status på miljardmålet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack, intressanta frågor! Gällande första frågan är det inga problem (om än att dagarna är kortare). Jag återkommer med svar på övriga frågor i separata inlägg :)

      Delete
  4. Har ni någon ekonomisk målbild för sonens sparande? Typ "när han är 18 kommer sparandet innehålla XX kr". Har ni delmål på vägen dit och hur ser de ut?

    Mvh Mange

    ReplyDelete