Pages

Saturday 19 October 2024

Veckans aktieköp: v.42

Ännu en börsvecka har passerat. Rapportperioden är nu igång på allvar och kommer att accelerera än mer nästa vecka.

Då rapportperioden bjuder på mycket ny information att ta till sig innehåller dagens inlägg lite kortare beskrivningar av veckans aktieköp.

EVOLUTION: Jag gjorde en mindre ökning i EVO till kursen 948,80 kr. När rapporten kommer nästa vecka får vi se om det var klokt eller inte att köpa så pass nära inpå rapporten.

FABEGE: Jag har i veckan köpt aktier i Fabege till kursen 92,60 kr. Har man inte redan lyssnat på veckans avsnitt av Montrosepodden där Simon Blecher intervjuas av Nicklas Andersson är mitt tips att lyssna på det. Där pratar Simon bland annat om fastighetssektorn samt om Fabege.

REVOLUTIONRACE: Till aktiekursen 46,56 kr ökade jag på innehavet i RVRC. Det har kommit en del mer positiva signaler från några bolag i konsumentsektorn nyligen, där en (relativt sett) mer optimism kan skönjas framöver. Jag räknar dock inte med att Q1 i bolagets brutna räkenskapsår ska vara någon direkt kioskvältare.

Har ni köpt eller sålt något i veckan?

8 comments:

  1. Jag har köpt Dustin 7,93kr

    ReplyDelete

  2. Håller på att flytta ISK från Nordea till Nordnet p.g.a. mycket strul hos Nordea enligt min mening. Kan redan nu säga att jag har ett KF hos Nordnet som jag som jag numera använder sällan och är 6 gånger mindre än ISK Nordea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag kommer också att flytta innehaven ISK från Nordea. Flertal gånger som jag inte har kunnat handla under året då sidan ligger nere, strular. Det blir troligen Montrose istället. Har nu testat plattformen en period och gillar vad dom bygger.

      Delete
    2. Ja, det är tråkigt med strul hos Nordea :(

      Delete
  3. Får se till att lyssna på Blecher. Intressant att han pratar om Fabege. Vet att han är ett stort "fan" av Avanza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stort "fan" av Skanska menar jag.

      Delete
    2. Det var som fan. ;-)

      Delete