Pages

Sunday 31 October 2021

Evolution: Q3 2021

I torsdags publicerade Evolution (EVO) sina siffror för det tredje kvartalet 2021. Nedan är en summering av rapporten samt mina tankar. Inget av det som skrivs ska ses som någon form av rekommendation. Jag äger aktier i EVO.

Saturday 30 October 2021

Veckans aktieköp

Det har varit ytterligare en vecka som har dominerats av bolagsrapporter, såväl allmänt på börsen som på bloggen. Jag ska försöka läsa ikapp en del rapporter under helgen. Hur börsen i stort har gått i veckan har jag knappt koll på 😊

När det gäller köptransaktioner har jag i veckan utökat mitt innehav i 4 bolag.

Friday 29 October 2021

Lite fredagstankar

Ännu en arbetsvecka har snart passerat och det är dags för lite fredagstankar. Vi kör igång direkt.

LÖPFORMEN & LÖPPASSET I OTTAN: Efter att ha haft en motivationssvacka ett tag i löpningen så är nu motivationen återigen tillbaka i topp. Formen är också god och jag njuter av att springa igen. Även om jag inte springer lika mycket som i fornstora dar så mäktade jag i alla fall med drygt 50 km löpning förra veckan.

Thursday 28 October 2021

Handelsbanken: Januari-september 2021

I förra veckan publicerade den svenska storbanken Handelsbanken sin rapport för perioden januari-september 2021. Inget av det som skrivs ska ses som någon form av rekommendation, gör alltid din egen analys. Jag äger aktier i Handelsbanken.

Wednesday 27 October 2021

Diös: Januari-september 2021

I fredags publicerade fastighetsbolaget Diös sin delårsrapport för perioden januari-september 2021. Inget av det som skrivs nedan ska ses som någon form av rekommendation, gör alltid din egen analys. Jag äger aktier i Diös.

Tuesday 26 October 2021

Nordea: Januari-september 2021

I torsdags publicerade Nordea sina siffror för perioden januari-september 2021. Nedan är en summering av rapporten samt mina tankar om aktien. Inget av det som skrivs ska ses som någon form av rekommendation. Jag äger aktier i Nordea.

Monday 25 October 2021

VNV Global: Januari-september 2021

I fredags publicerade investmentbolaget VNV Global sin delårsrapport för perioden januari-september 2021. Nedan är en summering av rapporten samt mina tankar. Inget av det som skrivs ska ses som någon form av rekommendation. Jag äger aktier i VNV Global.

Sunday 24 October 2021

Ny utdelningsmilstolpe uppnådd

Sedan resan mot finansiellt oberoende inleddes i augusti 2011 har jag månadsvis följt upp vår finansiella utveckling. Detta inkluderar alltifrån värdet på vårt eget kapital till utdelningarna som trillar in på kontot.

Saturday 23 October 2021

Veckans portföljtransaktioner

Efter några mer stökiga veckor på börsen har den gångna veckan präglats av mer positiva tongångar. Bland annat har all-time high noterats i USA. Även Stockholmsbörsen har haft en god utveckling i veckan.